Proč jsem začala psát blog

Milí čtenáři,

v poslední době jsem začala dostávat hodně otázek o kočkách, životě ve Feliti a  našim tvoření pro Feliti. Moc mě těší, když se lidé zajímají o dění ve Feliti a celkově o život koček. S ohledem na mé zaměstnání nemám čas odpovídat všem individuálně. Proto jsem se rozhodla, že na nejčastější otázky budu postupně odpovídat formou blogu.

Tento blog je určen všem, koho zajímají kočky, neziskový sektor a naše tvoření, inspirované našimi kočkami. Budu se snažit odpovídat na všechny již došlé otázky, ale vzhledem k tomu, že se mi nahromadilo hodně otázek, budu se tím probírat postupně a na všechny odpovím.

V prvním článku bych se chtěla zaměřit na otázky kolem koček. Nejčastěji se mě lidé ptají na to, jak vybrat ten správný útulek, který by chtěli podpořit, a pak hodně otázek je na zdraví a péči o kočky. Jak se o ně starat a jak s nimi pracovat. Probereme, co kočkám škodí a co jim prospívá. Ráda bych se s vámi podělila o své zkušenosti a rady, které jsem získala během své práce s kočkami.

V dalších článcích se chci věnovat našemu tvoření, které je inspirované našimi kočkami. Neopomenu se s vámi podělit o radosti a strasti, které řešíme ve Feliti.

Doufám, že vám tento blog bude užitečný a že se vám bude líbit. Pokud máte nějaké otázky, neváhejte se mě zeptat.

A proč je pro mě důležité psát blog?

Psaní blogu má pro mě několik výhod. Jednak mi to umožňuje sdílet své zkušenosti a znalosti s ostatními. Také je to pro mě způsob, jak vyjádřit své názory a postoje. Jsem přesvědčena, že je důležité mluvit o věcech, které považujeme za důležité. V neposlední řadě je to úspora času, kdy mohu na již odpovězené otázky odkazovat ve svém blogu. A nakonec je to pro mě také způsob, jak se spojit s lidmi, kteří mají stejné zájmy a lásku ke kočkám jako já.

S pozdravem,

 A těším, že se budeme společně obohacovat